Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Waarom is kiezen voor Swissflex bedden de moeite waard?

Een merk zegt in de praktijk uiteraard lang niet alles. Toch is het zo dat veel mensen bij het aanschaffen van een nieuw bed in het bijzonder kijken in de richting van bepaalde, specifieke merken. Eén van deze merken is ongetwijfeld Swissflex. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat de Swissflex bedden door de jaren heen een uitstekende reputatie hebben gekregen. Overweeg jij eveneens om over te gaan tot het kopen van een nieuw bed en ben je ook wel geïnteresseerd in de voordelen die het merk Swissflex met zich meebrengt? Verdiep je dan zeker en vast even in de onderstaande informatie!

Zeer nauwkeurig productieproces van de Swissflex bedden

Een niet onbelangrijk deel van de kwaliteit waar het merk Swissflex om bekend staat is het gevolg van een ongelofelijk nauwkeurig productieproces. Wanneer we dit proces meer in detail gaan bekijken kunnen we direct enkele zaken vaststellen. In eerste instantie valt het bijvoorbeeld op dat er tijdens dat productieproces gebruik wordt gemaakt van een checklist bestaande uit maar liefst 70 verschillende punten. Het bed dat men maakt wordt dus in de praktijk steeds getoetst aan al deze punten. Dit heeft als gevolg dat de matrassen en de lattenbodems van dit merk altijd perfect tegemoet weten te komen aan de strengste normen.

 

Bovenstaande is nog niet alles. Voor verschillende merken van bedden die op de markt zijn terug te vinden geldt dat ze ervoor kiezen om het productieproces zoveel mogelijk te automatiseren. Dat geldt niet voor Swissflex. Verschillende onderdelen van het productieproces bij Swissflex bedden worden manueel uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat ook dit handwerk ervoor zorgt dat kopers van deze bedden steeds zijn verzekerd van een sublieme kwaliteit.

Een optimaal slaapcomfort, ongeacht hoe je slaapt

De belangrijkste reden waarom veel mensen niet kunnen rekenen op een goede nachtrust heeft te maken met de verhouding tussen hun bed en de slaaphouding die ze aannemen. Daar heb je bij de Swissflex bedden absoluut geen last van. Ongeacht de manier waarop je slaapt, de technologie waar door dit merk gebruik van wordt gemaakt zorgt ervoor dat je lichaam altijd perfect in balans is. De zogenaamde Swissflex Bridge-technologie bestaat uit zogenaamde zelfregulerende veermodules. Deze modules zorgen ervoor dat er een soort van keten ontstaat die de afzonderlijke latten met elkaar verbindt. Deze veerketen heeft de eigenschap om niet alleen automatisch, maar ook zeer nauwkeurig te reageren op de lichaamsdruk. Bijgevolg past ze zich volledig aan, aan de slaapbewegingen tijdens de nacht. Is voor jou een ergonomisch correcte ondersteuning van cruciaal belang voor jouw gloednieuwe bed? Dan kunnen de Swissflex bedden zeker aan deze verwachting tegemoetkomen!

Conclusie; Swissflex bedden zijn een absolute aanrader!

Er zijn tegenwoordig op de markt heel wat uitstekende merken met bedden terug te vinden. Dit gezegd hebbende is het zo dat het merk Swissflex zich door de jaren heen als geen ander heeft weten te bewijzen. Niet voor niets heeft dit merk reeds meer dan 60 jaar ervaring op moment van schrijven. Hoe dan ook, wil je een nieuw bed kopen en kijk je daarvoor in de richting van Swissflex? Dan zal je kunnen vaststellen dat deze bedden zich absoluut kenmerken door heel wat zeer interessante voordelen!