Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Buxusvervanger rechtstreeks van het veld

Bij Buxusvervanger.nl komt u nooit van een koude kermis thuis wanneer u kwalitatief goede en uiterst betaalbare planten wilt hebben. Dus is uw buxushaag aan vervanging toe omdat het is aangetast door de buxusmot of een schimmelziekte? Dan vindt u deze bij Buxusvervanger. De meest bekende vervanger is de Ilex crenata die we ook wel kennen onder de Nederlandse naam Japanse hulst. Deze sterke planten zijn resistent tegen ziektes en de buxusmot en vertoont vele gelijkenissen met de buxus. Het blad van deze buxus vervanger heeft dezelfde vorm en ook een mooie groene kleur. Net als de buxus is de Ilex crenata winterhard en kan het op iedere gewenste plek worden aangeplant. Daarmee is het een zeer goed alternatief.

Buxus vervanger online kopen

De buxus vervanger Ilex crenata is, net als de buxus, uitstekend te snoeien in iedere gewenste vorm. Wanneer u het als haag aanplant kunt u dit, door regelmatig te snoeien, een strakke en formele uitstraling geven. Zet u deze buxusvervanger in een pot bij de voordeur of op het terras dan is het bijzonder leuk om het in een bolvorm te snoeien of een indrukwekkende piramide. Misschien bent u een beetje huiverig om een vervanger online te kopen zonder dat u uw aankoop eerst hebt gezien. Dat is bij Buxusvervanger.nl helemaal niet nodig. Alle buxus vervangers worden gekweekt in de eigen kwekerij waardoor ze gegarandeerd goed van kwaliteit zijn. Na een bestelling wordt de buxusvervanger goed verpakt en zo snel mogelijk verzonden. Hierdoor heeft het nauwelijks te lijden onder het transport en blijft de buxusvervanger intact en vers. Een haagplant is bij Buxusvervanger.nl in diverse maten te verkrijgen. In een pot, als stekje of met een kluit: en alles van uitstekende en betaalbare kwaliteit.

Buxusvervanger populair

Wilt u toch wat anders als buxusvervanger in de tuin plaatsen dan is bijvoorbeeld de Portugese laurier een goede optie. Het heeft een hele ander uiterlijk dan een buxus maar is wel winterhard, heeft een prachtige groene kleur en is zeer geschikt als haag. Omdat deze buxusvervanger wat sneller groeit is het goed te gebruiken voor hoge hagen. Welke plant u ook kiest; u vindt het bij Buxusvervanger.nl.