Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Het gebruik van opsluitbanden in de tuin

Opsluitbanden staan ook wel bekend als betonnen banden. Zoals het woord al zegt: ze sluiten bepaalde zaken op. In het geval van betonnen opsluitbanden kunt u hierbij denken aan bestrating. Ze vormen een barrière waardoor bestrating geen kant meer op kan. Tevens zorgen ze ervoor dat het onderliggende zand niet wegspoelt door neerslag of gaat verschuiven. Opsluitbanden plaatsen wordt dus sterk aangeraden bij een oprit, een terras of in de tuin. Ze zijn niet alleen functioneel om te gebruiken maar hebben ook een andere functie. Opsluitbanden zorgen er namelijk voor dat alles er strak en netjes afgewerkt uitziet. Ze zijn in diverse kleuren te koop zodat ze bij ieder ontwerp mooi passend en stemmig zijn.

Betonnen opsluitbanden kopen

Waar kunt u goedkoop kwalitatief zeer goede betonnen opsluitbanden kopen? Een echte aanrader hiervoor is Betongoed. Zij verkopen diverse betonproducten die u eenvoudig online kunt bestellen. Klanten zijn altijd erg tevreden over de service en snelle levering, de lage prijzen die Betongoed hanteert en de uitmuntende kwaliteit van de betonproducten. Wanneer u dus op zoek bent naar echt goede betonnen opsluitbanden bent u bij hen aan het juiste adres. Ze zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en vervaardigd uit duurzaam beton. Dit materiaal heeft als groot voordeel dat het vele jaren mee gaat en het, onder invloed van diverse weersomstandigheden, niet gaat scheuren, barsten of krimpen. Bovendien zijn de betonnen opsluitbanden oersterk. Een voertuig kan er makkelijk overheen rijden zonder dat het daarvan schade ondervindt. Daarbij zijn opsluitbanden ook nog eens onderhoudsarm.

Welke maat opsluitbanden?

Om de juiste maat van de opsluitbanden te bepalen dient u rekening te houden met de hoogte van de bestrating. Ze moeten namelijk iets hoger zijn dan de bestrating. Meet dus eerst de hoogte van de bestrating en tel daar een paar centimeter bij op. Zo bepaalt u op een eenvoudige wijze de juiste hoogte van de opsluitbanden. De banden zijn bij Betongoed in lengtematen van een meter te koop. Graaf ze diep genoeg in en zorg ervoor dat ze mooi waterpas liggen. Wanneer u nog vragen heeft over de verwerking van betonnen opsluitbanden of andere informatie wenst kunt u dit altijd voorleggen aan de betonexperts van Betongoed.